Rólam

Rácz-Akácosi Attila vagyok, a Turizmus.blog weboldal tulajdonosa/bloggere, és a turisztikai piac szerelmese.

2010-ben kezdtem el az online világgal foglalkozni egy felkérés alapján: az egyik legnépszerűbb és azóta sok díjat nyert zalakarosi szálloda weboldalát kellett felépíteni négy nyelven és elindítani előre a Google találati listáján, valamint minél több feliratkozót gyűjteni, kimagasló konverziót hozó hírleveleket és ajánlatokat küldeni a számukra.

A feladat megvalósítása olyan jól sikerült, hogy a szállodatulajdonos továbbajánlásai más turisztikai szolgáltatóktól is hoztak közvetlen és közvetett megbízásokat, ezek közül nem egy munka folyamatos menedzsmentté alakult át az évek folyamán, a munkakapcsolatokból pedig barátság lett.

A külső megbízások mellett saját projekteket építettem és értékesítettem (pl. SZÉP Kártya, Erzsébet utalvány témákban), de vezettem napi több tízezres látogatottságú üzleti/motivációs blogot is. Ezeket a motivációs és üzleti témájú írásokat sokfelé átvették kis portáloktól kezdve a legnagyobbakig (pl.: Hvg.hu, 24.hu, Uzletresz.hu, Vallkozzitthon.hu). Offline magazinok szintén hozták le egész oldalas írásaimat.

Kértek fel szállásszolgáltatóknak szólól turisztikai konferencián előadni, 10-12 weboldalból álló turisztikai szolgáltató rendszer (ismétlődő eseménymarketing) tervezését kellett lebonyolítani, de a tanácsomra egymással régóta harcoló utazási irodák is ástak el csatabárdot és alakítottak új közös céget a hatványozott siker érdekében.

Úgy gondolom, hogy dióhéjban ennyi az az információ, ami egy turisztika iránt érdeklődő személyt, szolgáltatót érdekelhet.

Ha ennél többet szeretnél tudni, ezen a formon keresztül kérdezz bátran:

Üdvözlettel,

Attila